Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
*marmo ma gadane

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2021 16:21 Temat postu: CfO sie stało z CfO?? |
|
|
Witam po latach...
To ja, ten co stworzył ten cały bałagan w 2005 roku bodajże... potem to oddałem tym co mieli coś z tym robić...
Ktoś wogóle tym administruje??
Więc tak:
- żenka ta strona... albo ją zdejmijcie całkowicie albo coś tam piszcie
- szacun dla forumowiczów! wygląda że naprawdę jest grupa 'CfO betonów'... i czasem ktoś cos skrobnie kto by pomyślał że w czasach FB i WA ciągle będziecie tu pisać
Z perspektywy czasu widać, że pomysł miał potencjal, ale mi zabrakło energi i się wypaliłem... SW nadal słucham. (nawet teraz leci 'Routine' )..
Pozdrawiam Wszystkich... i zameldujcie sie poniżej  _________________ //szef szefów |
|
Powrót do góry |
|
 |
majster ma gadane

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2021 18:54 Temat postu: |
|
|
Melduję się
Wbrew pozorom forum jest moderowane. Moderatorami jest Hien który czasem zagląda, Pieniek i chyba ktoś jeszcze.
Był okres gdy forum nie miało moderatorów (starzy modzi nie zaglądali) i wtedy była masakra. Śmietnik pełen spamerskich botów. teraz jest to wyczyszczone.
Że prawie nikt tu nie pisze to inna sprawa. Większość przerzuciła się na facebookową grupę CfO. Sam do niej należę, ale jak widać czasem tu też zajrzę.
Pozdrawiam _________________ Hit heaven far too high |
|
Powrót do góry |
|
 |
@Pieniek Site Admin

|
Wysłany: Wto Lip 27, 2021 20:49 Temat postu: |
|
|
Witamy po latach (ło, osiem lat Cię nie było)! Wiadomo, że Złote Czasy Cfelowisko ma już za sobą, ale nawet z bieżącą aktywnością pozostajemy jednym z ostatnich działających forów muzycznych w Polsce. _________________ dissing SW, simply |
|
Powrót do góry |
|
 |
^likipiki Moderatorzy

|
Wysłany: Pią Lip 30, 2021 19:41 Temat postu: |
|
|
z ambicją na ostatnie  _________________ raciborsko-starogardzki piwno-wódkowy front walki z piknikami |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nedved ma gadane

|
Wysłany: Pon Lis 01, 2021 13:43 Temat postu: |
|
|
marmo przypadkowo powrót 4 dni przed powrotem PT  |
|
Powrót do góry |
|
 |
@Hien Site Admin

|
Wysłany: Wto Lis 02, 2021 2:49 Temat postu: |
|
|
Jak 4 dni temu mieliśmy lipiec, to nie wiem co wciągasz Nedved xD _________________ dissing Steven Wilson 2013 - 2017 |
|
Powrót do góry |
|
 |
*marmo ma gadane

|
Wysłany: Sob Lis 06, 2021 14:19 Temat postu: |
|
|
Wrociłem z nostalgii... o powrocie PT dopiero sie dowiedzialem z FB Rockserwisu... nowy sigiel nie rzucił na kolana ... no i coś Coilna brakuje..
Ale wczoraj byłem na innym PT w Bristolu (pozdrowienia od Gavina)
Mega gig!
Kto ma dostęp do FTP strony??? Cos macie z plikami graficznymi skopane... moge pomóc może...
Kto opłaca domenę i serwer??
Jak FB Cfo działa to moze dołącze...
a może grupa na WhatsApp by się sprawdziła... [/img] _________________ //szef szefów |
|
Powrót do góry |
|
 |
wososh ma gadane

|
Wysłany: Sob Lis 06, 2021 23:51 Temat postu: |
|
|
Super że jesteś @marmo
Strona do niedawna w ogóle nie wyświetlała plików graficznych, zdaje się że od wczoraj zostało to naprawione.
Moja prośba o przyjęcie do grupy fb CfO czeka. Grupa wydaje się być porzucona, choć statystyki wskazują na jakiś ruch w środku:
5 new posts today
23 in the last month
29 total members
+ 2 in the last week
Created 7 years ago
Dołączyłem do grupy międzynarodowej na fb. Wrzucam na insta co jakiś czas skrina, że kupiłem bilet. Cieszę się jak za starych czasów  _________________ blue vein crashes |
|
Powrót do góry |
|
 |
@Hien Site Admin

|
Wysłany: Nie Lis 07, 2021 14:19 Temat postu: |
|
|
A pisałeś mi priva? Nie wpuszczam do grupy randomów, a nie wiem jak kto z cfo ma na nazwisko. Dlatego prosiłem żeby mi każdy pisał pw. _________________ dissing Steven Wilson 2013 - 2017 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|