Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
@likipiki Site Admin

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2018 17:21 Temat postu: |
|
|
Laska jest 7+/10. _________________ raciborsko-starogardzki piwno-wódkowy front walki z piknikami |
|
Powrót do góry |
|
 |
kashmir23 CfO Beton

|
Wysłany: Nie Wrz 23, 2018 17:46 Temat postu: |
|
|
Ma kto? inne foty? |
|
Powrót do góry |
|
 |
@likipiki Site Admin

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2018 17:56 Temat postu: |
|
|
Ocen? obni?y?em przez ma?e cycki. _________________ raciborsko-starogardzki piwno-wódkowy front walki z piknikami |
|
Powrót do góry |
|
 |
kashmir23 CfO Beton

|
Wysłany: Pon Wrz 24, 2018 23:41 Temat postu: |
|
|
Cyce ultrawa?ne. Wiadomo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
@Hien Site Admin

|
Wysłany: Wto Wrz 25, 2018 10:47 Temat postu: |
|
|
W sumie tych cycków prawie nie ma. _________________ dissing Steven Wilson 2013 - 2017 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lokator bywalec

|
Wysłany: Sro Cze 29, 2022 8:45 Temat postu: |
|
|
Lokator napisał: | Dla mnie chyba najs?abszy solowy Stefan. W?a?ciwie jedynie otwarcie oraz Permananting si? broni? w tej mozaice. Jestem krytycznie nastawiony do poprzednich dwóch albumów, ale na takim HCE mieli?my przynajmniej Rountin; Rejwen.. ja tego albumu nie lubi?, ale przynajmniej by? tam jaki? zamys?. Tutaj niczego nie ma, piosenki s? p?aski i niezapami?tywalne. Chyba, ?e kto? kupuje to ca?e typowo wilsonowe pieprzenie o projekcie "ambitnego albumu pop", ja nie kupuj?. Nowhere Now? Pariah? S?ucha?em tego po kilkana?cie razy i ca?y czas nie jestem w stanie zanuci?, nie pami?tam jak leci. Do?? kiepski ten "pop". W takim Song of I nie ma niby nic z?ego, ale jest to tak cholernie POPRAWNE i niewymagaj?ce (a z drugiej strony za ma?o przeboje by mog?o robi? za hit). Detonation to typowy Wilson z ostatnich lat. Równe dobrze mog?oby si? znale?? zamiast Ancestral czy którego? d?ugasa na Rejwenie. Nie ?api? tego albumu, w ogóle nie trafia to do mnie. Refuge to chyba najbardziej irytuj?cy numer Stefana, bo idealnie oddaje to ca?e jego pierdolenie: wszyscy gadaj? o biednych uchod?cach, wi?c co zrobi?? Mo?e napisz? o nich wa?n? piosenk?? Co tam, ?e gówno wiem. Marillion nagra?, to ja te?. Stefan nie mo?e nagra? piosenki o samotnej dziewczynie w mie?cie. nie, on musi napisa? epicki koncept, NAPISA? PAMI?TNIK, przez okr?g?y rok pieprzy? jakie? totalne g?upoty o alienacji, w które sam chyba nie wierzy itd.
Tim Minchin kiedy? nagra? dobry numer o tego typu postawie: https://www.youtube.com/watch?v=XIVw-eB2JGk |
ja pierdol?, jaki maruda Bardzo prawilny album. Wróci?em dzisiaj po d?u?szej przerwie i nie licz?c kilku zgrzytów (Asylum, Detonation) s?ucha si? bardzo dobrze. _________________ .
Moje kwazi-muzyczne wymys?y |
|
Powrót do góry |
|
 |
@Hien Site Admin

|
Wysłany: Sro Cze 29, 2022 12:54 Temat postu: |
|
|
Jeszcze si? ludzie poznaj? na tym albumie xD _________________ dissing Steven Wilson 2013 - 2017 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lokator bywalec

|
Wysłany: Sro Cze 29, 2022 14:49 Temat postu: |
|
|
Tylko jest ewidentnie za d?ugi o te 10-15 minut. Wywali? wspomniane dwa kawa?ki i by?aby gitara. _________________ .
Moje kwazi-muzyczne wymys?y |
|
Powrót do góry |
|
 |
@Hien Site Admin

|
Wysłany: Sro Cze 29, 2022 16:50 Temat postu: |
|
|
Mnie o dziwo nie m?czy ta d?ugo??, powiem wi?cej, po albumie lubie sobie jeszcze Ask Me Nicely w??czy?, bo jest to sztos. _________________ dissing Steven Wilson 2013 - 2017 |
|
Powrót do góry |
|
 |
^redbox Moderatorzy

|
Wysłany: Sro Cze 29, 2022 18:15 Temat postu: |
|
|
A Door Marked Summer by?by najlepszym numerem na C/C. _________________ SING TO ME RAVEN |
|
Powrót do góry |
|
 |
|