|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
@Hien Site Admin

|
Wysłany: Sro Mar 11, 2015 1:06 Temat postu: |
|
|
Polecam sprawdza? ka?dy temat za?o?ony przez ninusia w 2005. Zw?aszcza w dziale no-man. I w zwi?zku z tym (nadal niez?y) przek?ad Half Light  _________________ dissing Steven Wilson 2013 - 2017 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Veantur bywalec

|
Wysłany: Sro Mar 11, 2015 9:07 Temat postu: |
|
|
Cytat: | To b?dzie osobisty post i pewnie przynudnawy, mimo wszytsko musz?
21.24 - nie moge wysiedzie? w domu, rzucam wszytsko bior? discmana i wychodz?
21.25 - jestem na zewn?trz - wiatr lekko wieje, powietrze rze?kie, jesienny wieczór po deszczu
21.25- 21.32 - id? prosto do sklepu, aby zakupi? bateri?, po drodze mijam u?miechni?te pary, ?wiat?a samochodów, witryny sklepów
21.34 - wychodz? z ze sklepu z bateriami, ju? znam swoj? sentymentaln? tras?, teraz czekam na towarzysza podró?y
21.35 - baterie w?o?one, p?yta na swoim miejscu... wciskam play...
21.36 - pierwszy krok ... a z nim rytmiczne uderzanie jak?s metalow? puszk? ... id? muzyka zaczyna mnie wypelnia?
21.37 - jestem na skrzy?owaniu, st?d widz? okna Jej mieszkania, my?l, dlaczego to si? nie zacz??o, przeciez kocha?em ... przez rok, mo?e dwa, a mo?e dalej, dlaczego ...?wiat?o w oknie ga?nie... zaczyna si? pyramid song... siadam tak jak sta?em, na kraw?zniku, topie twarz w d?oniach i czuje ?e zaczynaj? si? robi? wilgotne.... ludzie patrz? na mnie jak na narkomana, a ja s?ysz? i czuj?, czuj? i s?ysz? i nie wiem co mnie bardziej boli ....
21.45 - ko?czy si? Pyramid Song... wstaje ... id? ...moje r?c? nikn? w mych w?osach... id? ... w tle Pulk/Pull Revolving Doors wwierca mi si? w g?owe... chcia?bym si? uspokoi? ....nie mog?..... id?
21.51 - przechodz? ko?o szko?y tak codziennie j? tam widuj?, jutro te? j? zobacz? .... i w poniedzia?ek ....zaczyna si? You and Whose Army....zaczynam si? zatacza?, nei wiem co si? dzieje (mówie calkiem serio) nie mog? i?? prosto... nie panuje nad swoim cia?em .... gdy? ja , gdy? ja jestem gdzie indziej .... utwór przyspiesza, ja ide coraz szybciej w koncu wybucham i zrywam jak?s ga??z ....li?cie spadaj? .... a ja na chwile odzyskuje spokoj .....
21.55 - by?a szko?a, tak tam j? widzia?em w obj?ciach jakiego? szkolnego menela, a mo?e i dwóch, mo?e to nie ta kobieta.... I MIGHT BE WRONG....utwór ten ko?czy si? przy bloku, w którym mieszka bliska mi osoba, to Ona opowiedziala mi o ?yciu, o mi?osci o Radioheadzie, a co ja zrobi?em ....cholera co ja wtedy zrobi?em, mo?na si? poci?? ....Knives Out
22.02- 22.25 - kolejne utwory..... kolejne emocje....coraz ci?zej si? idzie, co chwile siadam na jakims krawezniku.... czy po prostu na chodniku....
przy d?wi?kach Life in A glass House docieram do domu, jestem wyczerpany , r?ce mi dr?? otwieram drzwi.... p?yta si? ko?czy ....zaczyna si? zycie - szkoda |
To z tematu o Radiohead  |
|
Powrót do góry |
|
 |
@Pieniek Site Admin

|
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 22:33 Temat postu: |
|
|
S?uchaj?c sobie dzisiaj "Hatesong", pomy?la?em, ?e Stefan obecnie tak jest odurzony swoim international pop star, ?e fragment I hope when you hear this you'll want to sue, ?piewa?by zupe?nie na serio z my?l?, ?e jest ju? tak wa?ny, ?e kto? by si? poczu? ura?ony jego ?piewanin?. _________________ dissing SW, simply |
|
Powrót do góry |
|
 |
@Hien Site Admin

|
Wysłany: Wto Lip 19, 2016 22:58 Temat postu: |
|
|
Gdyby nagrywa? nadal rzeczy na poziomie Hatesong, to by móg? sobie nawet w narcyzm popa??. Ale nie nagrywa. _________________ dissing Steven Wilson 2013 - 2017 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Nazgul CfO Beton

|
Wysłany: Sob Lip 23, 2016 2:21 Temat postu: |
|
|
Powinienem zosta? adminem forum romanum floydów i bluzga? za The endless river  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marti84
|
Wysłany: Sro Gru 23, 2020 18:59 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajna jest ta nutka, kocham jej s?ucha?. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lokator bywalec

|
Wysłany: Pią Paź 07, 2022 18:10 Temat postu: |
|
|
Po Stupid Dream wróci?em sobie do ?arówy - niegdy? mojej ulubionej p?yty PT. Nie powiem, nadal jest lata ?wietlne przed solowym Wilsonem, ale sk?ama?bym, gdybym stwierdzi?, ?e mi si? nie d?u?y przy The Rest Will Flow oraz Where We Would Be. Po?egna?bym oba kawa?ki bez p?aczu i wtedy p?yta mia?aby zjadliwe 50 minut. No ale reszta - palce liza?. Mo?e nie ulubiona moja (Recordings, Sky, Signify to moje podium), ale to nadal kapitalna p?yta. Taka niewymuszona, ciep?a, ale zarazem tak zwyczajnie, po ludzku przebojowa ^^ _________________ .
Moje kwazi-muzyczne wymys?y |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|