|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Stef bywalec

|
|
Powrót do góry |
|
 |
Stokrotka CfO maniak
|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 12:12 Temat postu: |
|
|
Fajnie, blisko, pojechałoby się, ale za drogo dla mnie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
*stalker and parsival CfO Beton

|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 12:35 Temat postu: |
|
|
No, ceny biletów jak na dinozaura śmiesznie wysokie, ale tak to już jest. BTW nigdy nie byłem jakimś zwolennikiem Claptona, jak dla mnie poza Yarbirds i płytami z lat 70. czy to z Cream czy z DATD przynudzał. Acha, i zero szacunku za przyjęcie zaproszenia na koncert w Korei Północnej, takich rzeczy po prostu się nie robi.  _________________ Now is the time to relaunch the dream weapon |
|
Powrót do góry |
|
 |
Lewy ma gadane

|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 14:35 Temat postu: |
|
|
gdyby przyjechał ten clapton sprzed czterdziestu lat, to bym pojechał... _________________ no neurosis, no psychosis, no psychoanalysis and no sadness |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stef bywalec

|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 19:23 Temat postu: |
|
|
stalker and parsival napisał: | No, ceny biletów jak na dinozaura śmiesznie wysokie, |
no własnie dlatego, że dinozaur! Płaci się za całą historię. Natomiast skąd wzieły się ceny na koncert Wainwrighta??! 150zł najtańszy w przedsprzedaży!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
*stalker and parsival CfO Beton

|
Wysłany: Sob Mar 01, 2008 19:40 Temat postu: |
|
|
Stef napisał: | stalker and parsival napisał: | No, ceny biletów jak na dinozaura śmiesznie wysokie, |
no własnie dlatego, że dinozaur! Płaci się za całą historię. |
są historie różnego rodzaju, osobną historią jest historia Rolling Stones, za których można płacić wysokie sumy, a osobną ma Eric Clapton, który jest po prostu dinozaurem.
a ceny na Rufusa to jest lol, zgadzam się. _________________ Now is the time to relaunch the dream weapon |
|
Powrót do góry |
|
 |
Stef bywalec

|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 0:48 Temat postu: |
|
|
stalker and parsival napisał: | są historie różnego rodzaju, osobną historią jest historia Rolling Stones, za których można płacić wysokie sumy, a osobną ma Eric Clapton, który jest po prostu dinozaurem.
a ceny na Rufusa to jest lol, zgadzam się. |
widzisz, to sprawa opinii. Clapton jest po prostu dinozaurem a Stonesi nie. Hmmm.... Jakby im tak w paszporty popatrzeć....
Nie lubię Stonesów i nie zapłaciłabym za nich żadnej ceny. Poszłabym na koncert za friko zobaczyc kawałek historii. Ale to znów opinia. Tym razem moja i nie musisz się zgadzać. I Stonesi i Clapton to są NAZWISKA i szacunek się należy. I cena za koncert jakby odzwierciedla ich "wymiar".
A ten Rufus? Jakkolwiek go lubię (bardzo!) i marzyłabym o koncercie, ale niestety....
Ech.... Pójdę sobie na TSA, też historia, też dinozaury, a jak grają! I za małą kasę! |
|
Powrót do góry |
|
 |
bori ma gadane
Dołączył: 29 Cze 2006 Posty: 689 Skąd: czasem Praga, czasem nie
|
Wysłany: Nie Mar 02, 2008 18:10 Temat postu: |
|
|
No tak, to są wszystko kwestie dyskusyjne, ale kto mi wyjaśni, czemu za koncert LPD (no, miejsce moze nieco przychrzanione na siłę, bo kto organizuje występy legendy psychodelii w HRC??) zapłacilam 25 zł, a za Einsturzende Neubauten, na które napalam się od dłuższego czasu, zapłacę 120 zł, mimo że w gruncie rzeczy tworzyli ten sam kawalek muzyki? No może nie ten sam, ale w kwestii znaczenia stawiałabym go na równi. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|