Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
atrock bywalec

|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 15:48 Temat postu: Schoolyard Ghosts |
|
|
Nie wiem czy to dobrze ?e zak?adam ten topic, ale wyczyta?em ?e w przygotowaniu nowe No - man. http://artrock.pl/
Jakby co to niech ?winia zamknie.
pzdr _________________ myspace.com/adamgarbarczyk
lastfm.pl/user/agarbarczyk |
|
Powrót do góry |
|
 |
stalker and parsival CfO Beton

|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 16:44 Temat postu: |
|
|
i bardzo dobrze!  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szati bywalec

|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 19:06 Temat postu: |
|
|
?iiiiiii, akurat mam niebywa?? faz? na No-Man. :] _________________ last.fm |
|
Powrót do góry |
|
 |
indigo blue CfO maniak

|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 20:10 Temat postu: |
|
|
najlepsza wiadomo?? dnia |
|
Powrót do góry |
|
 |
zaq2 bywalec

|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 20:17 Temat postu: |
|
|
mi tam 66% próbnej z niemca nic nie przebije ;p nawet no?men  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Raff nowicjusz

|
Wysłany: Sro Gru 12, 2007 22:01 Temat postu: |
|
|
indigo blue napisał: | najlepsza wiadomo?? dnia |
Dla mnie to ju? najlepszy prezent na gwiazdke taka informacja  |
|
Powrót do góry |
|
 |
majster ma gadane

|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 16:20 Temat postu: |
|
|
Za Rockserwisem:
Cytat: | W zesz?ym tygodniu, od 8 do 11 stycznia, Tim Bowness i Steven Wilson napisali i nagrali kolejn? cz??? materia?u na now?, szóst? p?yt? No-Man, która uka?e si? w maju tego roku nak?adem wydawnictwa K-Scope, niemal dok?adnie pi?? lat po premierze "Together We're Stranger". Muzycy rozwin?li pomys?y z wcze?niejszych sesji nagraniowych No-Man z sierpnia i wrze?nia 2007, oraz z materia?ów zarejestrowanych przez Tima w listopadzie ubieg?ego roku w studiu Stephena Benneta w Szwecji. Zespó? nagrywa teraz poszczególne ?cie?ki instrumentów i wybiera ostateczn? kolejno?? utworów. Roboczy tytu? albumu to "Schoolyard Ghosts", a w?ród nagra? us?yszymy "All Sweet Things", "Mixtaped" oraz 14-minutowy "Truenorth". Wiadomo ju? tak?e, ?e na p?ycie pojawi? si? go?cie oraz aran?acje orkiestry smyczkowej.
Wszystkich fanów No-Man zapewne bardzo ucieszy informacja, ?e zespó? planuje równie? krótk? tras? koncertow?, pierwsz? od 1993 roku, podczas której promowa? b?dzie now? p?yt?. Koncertowy sk?ad zespo?u oraz daty i miejsca wyst?pów zostan? podane w pó?niejszym terminie.
Informacje pochodz? z oficjalnej strony No-Man, na której zobaczy? mo?na tak?e kilka zdj?? Tima i Stevena w studiu. |
?wietnie, mo?e nawet przyjad? do Polski _________________ Hit heaven far too high |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szati bywalec

|
Wysłany: Sob Sty 19, 2008 18:58 Temat postu: |
|
|
Oby, oby!! _________________ last.fm |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mikael CfO Beton

Dołączył: 19 Lut 2005 Posty: 5617 Skąd: Szybkie Miasto Gdynia
|
Wysłany: Nie Sty 20, 2008 0:03 Temat postu: |
|
|
a gdyby tak jednak czyta? czasem stron? g?ówn?, to i wcze?niej by si? o tym wiedzia?o.... ech.. _________________ raciborsko-starogardzki piwno-wódkowy front walki z piknikami |
|
Powrót do góry |
|
 |
atrock bywalec

|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 14:46 Temat postu: |
|
|
Zgodnie z zapowiedzi? ze stycznia, najnowsza p?yta No-Man uka?e 12 maja tego roku. Nie zmieni? si? tak?e jej tytu?, "Schoolyard Ghosts", a od kilku dni mo?emy podziwia? ok?adk? albumu, któr? prezentujemy na zdj?ciu obok.
Jak czytamy na oficjalnej stronie zespo?u, w porównaniu do poprzedniego wydawnictwa, najnowsza p?yta jest bardziej osobista, zdecydowanie daleka od eksperymentów w stylu art pop/indie dance znanych z debiutanckiej "Loveblows & Lovecries", a charakterystyczne po??czenie mistrzowsko skomponowanych, urzekaj?cych melodii i doskona?ej produkcji rozszerzone zosta?o o wspó?prac? z kilkoma ?wiatowej s?awy muzykami. Na "Schoolyard Ghosts" us?yszymy Bruce'a Kaphana (American Music Club, Red House Painters), perkusistów Pata Mastelotto (King Crimson, Mastica) i Gavina Harrisona (Porcupine Tree, Kind Crimson), saksofonist? i flecist? Theo Travisa, oraz aran?acje orkiestrowe w wykonaniu London Session Orchestra pod przewodnictwem Dave'a Stewarta (Hatfield & The North, Egg, Stewart & Gaskin). Wed?ug zapowiedzi, b?dzie to najbardziej spójna i dojrza?a p?yta Tima i Stevena.
Znamy ju? potwierdzon? kolejno?? utworów oraz ich tytu?y:
1. All Sweet Things
2. Beautiful Songs You Should Know
3. Pigeon Drummer
4. Truenorth
5. Wherever There Is Light
6. Song Of The Surf
7. Streaming
8. Mixtaped
Wkrótce zostanie tak?e uruchomiona specjalna strona po?wi?cona temu wydawnictwu. Znajdzie si? pod adresem: www.kscopemusic.com/no-man
z Rockserwis.pl
Zacieram ?apki!
 _________________ myspace.com/adamgarbarczyk
lastfm.pl/user/agarbarczyk |
|
Powrót do góry |
|
 |
@likipiki Site Admin

|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 15:40 Temat postu: |
|
|
i to mi si? podoba, bardzo!  _________________ raciborsko-starogardzki piwno-wódkowy front walki z piknikami |
|
Powrót do góry |
|
 |
Szati bywalec

|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 15:56 Temat postu: |
|
|
Yeeeeah!!! Ja chc? ju?! _________________ last.fm |
|
Powrót do góry |
|
 |
so_called_friend bywalec

|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 17:51 Temat postu: |
|
|
Ju? to ja chc? koncert No Mana:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
stalker and parsival CfO Beton

|
Wysłany: Pon Mar 10, 2008 18:05 Temat postu: |
|
|
atrock napisał: | us?yszymy Bruce'a Kaphana (American Music Club, Red House Painters) |
yeah! (chocia? z tymi Paintersami to przesadzili, bo pojawi? si? tylko na Songs For A Blue Guitar, ale z AMC nagrywa? pi?kne p?yty)
Cytat: | perkusistów Pata Mastelotto (King Crimson, Mastica) i Gavina Harrisona (Porcupine Tree, Kind Crimson) |
na odwrót, s?aby wybór w przypadku No-Man.
Cytat: | Dave'a Stewarta (Hatfield & The North, Egg, Stewart & Gaskin) |
nie?le. ale wszyscy ci zaproszeni go?cie ju? której? m?odo?ci, to tak na marginesie.
Cytat: | Wed?ug zapowiedzi, b?dzie to najbardziej spójna i dojrza?a p?yta Tima i Stevena. |
t? ?piewk? ju? znamy wszyscy
ogólnie czekam, ale swoje obawy te? mam. _________________ Now is the time to relaunch the dream weapon |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mikael CfO Beton

Dołączył: 19 Lut 2005 Posty: 5617 Skąd: Szybkie Miasto Gdynia
|
Wysłany: Wto Mar 11, 2008 0:21 Temat postu: |
|
|
stalker and parsival napisał: |
Cytat: | Wed?ug zapowiedzi, b?dzie to najbardziej spójna i dojrza?a p?yta Tima i Stevena. |
t? ?piewk? ju? znamy wszyscy
ogólnie czekam, ale swoje obawy te? mam. |
dobrze, ?e to nie b?dzie najbardziej brutalna, bezkompromisowa i mroczna p?yta  _________________ raciborsko-starogardzki piwno-wódkowy front walki z piknikami |
|
Powrót do góry |
|
 |
|