Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
shappat
|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2015 8:16 Temat postu: Podpis pod postami |
|
|
ale prosze wszystkich modów - zwi?kszcie limit podpisu pod profilem. na innym forum takie podpisy maj? limit 160-255 znaków. nic konkretnego nie da sie napisac ani wstawi? ?adnego fajnego url, który by urozmaici? szar? rzeczywisto?? podpisów( np. profil w last fm - ostatnio cholernie modny na wszelkich forach) _________________ http://www.solitairechamp.info |
|
Powrót do góry |
|
 |
guziec CfO Beton

|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2015 16:23 Temat postu: |
|
|
Oryginalny twórca forum, Marmo, nie chcia?, ?eby to forum zamieni?o si? w kolorow? choink? czy k?cik poetycki i si? z nim zgadzam. To strasznie rozpraszaj?ce. Gdy odwiedzam takie fora to dostaj? oczopl?su i czasami nie wiem, gdzie ko?czy si? post a gdzie zaczyna podpis. To strasznie zaburza estetyk? strony. Wi?c akurat to zostanie bez zmian.
shappat napisał: | nic konkretnego nie da sie napisac ani wstawi? ?adnego fajnego url, który by urozmaici? szar? rzeczywisto?? podpisów( np. profil w last fm - ostatnio cholernie modny na wszelkich forach) |
Nie wiem o co konkretnie Ci chodzi, bo nie ma mnie na last.fm, ale userzy cz?sto wstawiaj? sobie recently played tracks z last.fm. Obczaj post usera LordBart, on ma co? takiego, czy to o to chodzi?o?
http://www.porcupinetree.pl/forum/viewtopic.php?p=98879&highlight=#98879 _________________ Not dissing SW because it's too mainstream |
|
Powrót do góry |
|
 |
Transmission 6.1 ma gadane

|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2015 18:51 Temat postu: |
|
|
To chyba bt, kto by za?o?y? konto ?eby poprosi? o wi?kszy podpis?  _________________ you'd be waiting for a long time, that band doesn't exist anymore |
|
Powrót do góry |
|
 |
guziec CfO Beton

|
Wysłany: Pią Kwi 10, 2015 19:14 Temat postu: |
|
|
Podejrzewam, ale nigdy nic nie wiadomo. Korona z g?owy mi nie spadnie jak odpowiem  _________________ Not dissing SW because it's too mainstream |
|
Powrót do góry |
|
 |
|